Tilaa Kotopro Light nyt ilmaiseksi!

Nyt voit hyödyntää ammattimaista ohjelmistoa ilmaiseksi: Kotopro on rakennusalan ammattilaisille suunnattu dokumentointityökalu, jolla on yli 65 000 käyttäjää. Kotopro Light on juuri omakotirakentajalle ja -rakennuttajalle suunniteltu, kevyempi versio Kotoprosta. Saat Kotopro Lightin veloituksetta (norm. 390 €, sis. alv) käyttöösi omakotitalosi rakennusprojektiin tai kotisi huoltokirjaksi 1 vuodeksi. Lunasta tarjous verkkokaupassamme ja voit aloittaa käytön välittömästi.

Käytön aloittaminen on helppoa

1. Tee tilaus täällä. Saat sähköpostiisi viestin, jossa olevasta linkistä vahvistat sähköpostisi.

2. Suorita tilaus loppuun ja valitse toimialaksi ”Kotopro Light – Omakotitalon rakentaminen”. Kokeilujakson päätyttyä käyttö jatkuu veloituksettomana.

3. Nauti ilmaisesta käytöstä 1 vuoden ajan.*

*Veloituksettoman käytön edellytyksenä on, että Kotopro saa käyttää dokumentointiaineistoa anonyymisti tekoälytutkimukseen parantaakseen edelleen rakentamisen laatua. Ainakin vastaavien työnjohtajien on sitouttava kuittaamaan tarkastamansa asiat Kotopro Light -järjestelmään.

Ilmaisen jakson jälkeen Kotopro Light muuttuu talon huoltokirjaksi 39 €/vuosi (sis. alv). Voit halutessasi milloin vain ladata materiaalit Kotopro Lightista, joten käyttö on riskitöntä.